TARIEVEN 2024

Het leven is waardevol, onbetaalbaar en kostbaar

Per sessie van ca. 2 uur € 140,00
Per sessie van ca. 2 uur – avondtarief maandag t/m donderdag € 150,00
Per sessie van ca. 2 uur – weekendtarief € 175,00
Voor sessies langer dan 2 uur (intensives) is het additionele uurtarief € 70,00

Voor cliënten in de bijstand (of met een minimum inkomen) en studenten zonder financiële ondersteuning van de ouders of verzorgers, bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van een gereduceerd ochtend/middagtarief (maandag t/m vrijdag) van minimaal € 80,00 per sessie.

Een sessie met een kind duurt ongeveer 1 uur (afhankelijk van de leeftijd en het concentratievermogen) en het tarief bedraagt € 80,00 per sessie van ca. 1 uur.

Voor ZZP’ers en medewerkers van organisaties zijn de tarieven exclusief 21% BTW.

Betaling

Er kan per sessie contant of binnen 10 dagen op rekening worden betaald.

Is het nodig een gemaakte afspraak te annuleren, doe dat dan op z’n laatst 24 uur van te voren, anders zijn wij helaas genoodzaakt de consultprijs in rekening te brengen.

Tarieven/Vergoeding 2024

RT Noord Garyp wordt gedeeltelijk vergoed door de meeste aanvullende ziektekostenverzekeringen. Op Regressietherapie vergoeding (update: 2024) – Zorgwijzer of Psychosociale therapie vergoeding (update: 2024) – Zorgwijzer kun je kijken of jouw aanvullende zorgverzekering de sessies óók voor een deel vergoedt. Je kunt voor alle zekerheid altijd even telefonische contact opnemen met de klantenservice voorafgaand aan het therapeutisch consult.

Alleen individuele en curatieve therapie wordt erkend en gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.