ANNEKE DE KONING

Regressietherapeut in Haren (Groningen)

Al van jongs af aan heb ik een sterke drive om mensen te inspireren en te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. De rode draad in mijn leven is ervoor te zorgen dat mensen goed in hun vel zitten en een goed leven kunnen hebben. Het is ook de weg die ik voor mezelf bewandel. Leren, ontdekken wat ik kan en daarmee het optimale uit mijzelf halen om me goed te voelen en me in te zetten voor een betere wereld.

Eerst zocht ik het in mijn werk als adviseur – en later manager personeel en organisatie, om van waarde te zijn voor de medewerkers. Om daar zo goed mogelijk in te worden heb ik nog meer opleidingen gevolgd. Maar toch waren er onverklaarbare angsten en gedachten die mij belemmerden. Om antwoorden te vinden ben ik de opleiding tot transformationeel coach, trainer en mediator gaan volgen en ben ik ben mijn eigen coaching-bureau begonnen. Na een tijdje merkte ik dat ik nog iets miste. Om echt tot de kern te komen, is er meer nodig.

Waar ten diepste ontstaan de levensvragen en problemen waarmee mensen in hun leven worstelen? Wat is de invloed van de familie waaruit je voort bent gekomen? Ik ontdekte een aantal traumatische gebeurtenissen in de voorouderlijke lijn, die behoorlijk veel impact hebben gehad op mij. Doodgeboren kinderen, seksueel misbruik, alcoholisme, maar ook de tweede wereldoorlog en de strijd in voormalig Nederlands-Indië. Ik had enge dromen en onverklaarbare angsten die te maken hadden met die gebeurtenissen, terwijl ik het zelf niet had meegemaakt.

In mijn zoektocht kwam ik uit bij Maarten Oversier. Twee jaar lang ben ik bij hem in opleiding geweest. Zijn werk heeft mij geïnspireerd om de 3-jarige opleiding voor Holistisch Regressie- en Reïncarnatietherapeut bij de School voor Reïncarnatietherapie Nederland (SRN) te volgen. Na het behalen van mijn diploma heb ik mijn bureau voor coaching, training en mediation getransformeerd naar mijn praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie. Ik ben heel blij dat ik dit werk mag en kan doen.

Dagelijks merk ik hoe de therapie mensen helpt door het krijgen van inzicht welke gebeurtenissen de basis hebben gelegd voor hun problemen. Zodra dat helder is kunnen de trauma’s worden verwerkt. De overlevingsstrategieën die de cliënten al van jongs af aan hebben ingezet om overeind te blijven zijn niet meer nodig. Cliënten ervaren direct verlichting en hun klachten verminderen sterk of verdwijnen volledig.

Heb jij ook te kampen met onverklaarbare angsten, ervaar je stagnatie in je ontwikkeling, lopen relaties niet zoals jij zou willen, blokkeer jij op momenten waarop je iets wilt bereiken en je begrijpt niet waardoor dit komt? Dan kan regressie- en reïncarnatietherapie je verder helpen op jouw pad. Maak gerust een afspraak.

Je bent van harte welkom in Haren (gemeente Groningen). 

regressietherapie, Anneke de Koning, reincarnatieterapie

Praktijkadres
Tegenhoeskamp 4
9751 WP, Haren

Anneke@rtNoord.nl

NIBIG 529745
NVRT-L-1373
AGB-code 90064735
AGB-code 90105458

regressietherapie

ANNEKE DE KONING

Regressietherapeut in Haren (Groningen)

Al van jongs af aan heb ik een sterke drive om mensen te inspireren en te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. De rode draad in mijn leven is ervoor te zorgen dat mensen goed in hun vel zitten en een goed leven kunnen hebben. Het is ook de weg die ik voor mezelf bewandel. Leren, ontdekken wat ik kan en daarmee het optimale uit mijzelf halen om me goed te voelen en me in te zetten voor een betere wereld.

Eerst zocht ik het in mijn werk als adviseur – en later manager personeel en organisatie, om van waarde te zijn voor de medewerkers. Om daar zo goed mogelijk in te worden heb ik nog meer opleidingen gevolgd. Maar toch waren er onverklaarbare angsten en gedachten die mij belemmerden. Om antwoorden te vinden ben ik de opleiding tot transformationeel coach, trainer en mediator gaan volgen en ben ik ben mijn eigen coaching-bureau begonnen. Na een tijdje merkte ik dat ik nog iets miste. Om echt tot de kern te komen, is er meer nodig.

Waar ten diepste ontstaan de levensvragen en problemen waarmee mensen in hun leven worstelen? Wat is de invloed van de familie waaruit je voort bent gekomen? Ik ontdekte een aantal traumatische gebeurtenissen in de voorouderlijke lijn, die behoorlijk veel impact hebben gehad op mij. Doodgeboren kinderen, seksueel misbruik, alcoholisme, maar ook de tweede wereldoorlog en de strijd in voormalig Nederlands-Indië. Ik had enge dromen en onverklaarbare angsten die te maken hadden met die gebeurtenissen, terwijl ik het zelf niet had meegemaakt.

In mijn zoektocht kwam ik uit bij Maarten Oversier. Twee jaar lang ben ik bij hem in opleiding geweest. Zijn werk heeft mij geïnspireerd om de 3-jarige opleiding voor Holistisch Regressie- en Reïncarnatietherapeut bij de School voor Reïncarnatietherapie Nederland (SRN) te volgen. Na het behalen van mijn diploma heb ik mijn bureau voor coaching, training en mediation getransformeerd naar mijn praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie. Ik ben heel blij dat ik dit werk mag en kan doen.

Dagelijks merk ik hoe de therapie mensen helpt door het krijgen van inzicht welke gebeurtenissen de basis hebben gelegd voor hun problemen. Zodra dat helder is kunnen de trauma’s worden verwerkt. De overlevingsstrategieën die de cliënten al van jongs af aan hebben ingezet om overeind te blijven zijn niet meer nodig. Cliënten ervaren direct verlichting en hun klachten verminderen sterk of verdwijnen volledig.

Heb jij ook te kampen met onverklaarbare angsten, ervaar je stagnatie in je ontwikkeling, lopen relaties niet zoals jij zou willen, blokkeer jij op momenten waarop je iets wilt bereiken en je begrijpt niet waardoor dit komt? Dan kan regressie- en reïncarnatietherapie je verder helpen op jouw pad. Maak gerust een afspraak.

Je bent van harte welkom in Haren (gemeente Groningen). Helaas is er een wachttijd van enkele maanden voor een eerste gesprek.

regressietherapie, Anneke de Koning, reincarnatieterapie

Praktijkadres
Tegenhoeskamp 4
9751 WP, Haren

Anneke@rtNoord.nl

NIBIG 529745
NVRT-L-1373
AGB-code 90064735
AGB-code 90105458

regressietherapie